tiistai 8. syyskuuta 2009

Törinää pönttöön sanois Jorma Uotinen!

Vierivä kivi ei sammaloidu! Hyppää kyytiin.

AJANKOHTAISIA ASIOITA:

Minna DESIGN esittelee sisustussuunnittelupalvelujaan Laatukatu 8 järjestettävillä synttärijuhlilla. Pääyhteistyökumppanit Tile&Stone ja Avant-kaluste juhlivat 1v synttäreitä kuluvan viikon lauantaina 12.9.2009. Arvioituta kohteesi sisustussuunnittelun kustannukset asiantuntijalla ilmaiseksi. Tervetuloa!

Sporttimammat! ->
Minna DESIGN on mukana KUNNON NAINEN tapahtumassa Lahdessa ensisunnuntaina 13.9.2009 Esillä on koruja ja muita tyttöjen juttuja! Mukana liikunnan ilossa 2000 tyttöä ja naista.
http://www.kunnonnainen.fi/

Minna DESIGN on mukana KÄTEVÄ ja tekevä messuilla Lahden messukeskuksessa31.10. - 1.11.2009. klo 10-17. Tervetuloa tutkimaan uusia ihanaisia käsintehtyjä aarteita!

Messukalenteri täyttyy! Minna DESIGN mukana myös Tampereen kädentaitomessuilla pe 13.11.- su 15.11.2009

3 kommenttia:

visuaalisesti vaativa kottarainen kirjoitti...

Iso kasa jaksamista messuiluun, omalta osalta kesän ja syksyn promot ovat jo ohi mutta täytyy myöntää, että aika tiukalle vetivät jaksamisen vaikka ihanaa ja hauskaa oli koko ajan. Nyt keskityn uuteen työhöni ja räjäytän sitten taas potin Vanhan joulumyyjäisissä, jotka kestävät vaatimattomat 11 päivää. Naur.

Mimmu kirjoitti...

Heippa ja kiitos. Kyllä tässä on välillä tarvetta ilmennyt istua hämärässä huoneessa ja tuijottaa seinää... :D
Hei, mielenkiintoni herätti mainitsemasi Vanhan joulumyyjäiset. En löytänyt mitään muuta tietoa asiasta kuin ajan ja paikan. Laita mulle vaikka sähköpostilla infoa asiasta. minnadesign@netti.fi Onko kallista? Kuka voi myydä juttujaan? Mistä löydän tietoa? Olispa kiva olla mukana. Miten olet itse promonnut?
Überhienot kissakuvat sun blogissa!

Ramori kirjoitti...

Kävinpäs ihan huvin vuoksi katselemassa blogiasi, kun sattui eräältä sivulta silmiin sattumaan. Mainioita koruja olet tehnyt ja näyttää varsin vauhdikkaalta tulevaisuutesi.