tiistai 15. syyskuuta 2009

Lelunäyttely

Voi voi sentään! Lelunäyttely keittiössä ja olkkarissa alkaa aivan tuossa tuokiossa ja kaikki paikat on ihan rempallaan. Osa leluista odottaa vielä näytteilleasettamista eikä kaikkia leluja ole vielä kai edes kaivettu laatikosta esille. Lehdistötiedotteet on vielä tulostamatta ja missä se kassalipaskin on. Tässä kuitenkin kuvaan ennätti kiireinen näyttelymme kuraattori ja koko näyttelyidean taustavaikuttajana ja voimahahmona häärivä Magnus-koira.
-Mitkä tunnelmanne ovat Magnus-koira näin hetkeä ennen suurta lelunäyttelyä?
(Kiireinen kuraattorimme ei ennättänyt antaa haastattelua, kaikki on vielä niin kesken.)

2 kommenttia:

Sarona kirjoitti...

Hihih, mahtava ilme kuraattorilla! Selvästikin hommat vielä kesken:)...ihania sisustuspostauksia ehtinyt tulla vaikka kuinka monta, kun ei ole päässyt koneelle hetkeen, kun oma netti toimintakyvytön! Työpisteesi on kaunis ja inspiroiva, samoin keittiö näyttää tosi nätiltä...kuten myös koko koti!

Kirsi kirjoitti...

Onpa tutun näköistä. Sanoin juuri labbis -tytöllemme, että eikös sinne lelulaatikkoon ole vielä jäänyt jotain?! Olohuoneen matolla on tällä hetkellä ISO pallo, pieni pallo, kongo sekä tennispallo -luu sekä mikäs muu kuin vanhimman poikamme ulkokenkä. Sinulla on tosi kivan näköinen oma koti. Myös kädenjälkesi sisustuksissa on mahtava.