torstai 17. syyskuuta 2009

Tässä on minun uusi sohva

Jumpan aikana sohva kuivui ja kotiintullessa nappasin kenkäkaupasta nahkarasvaa mukaan.
Tältä sohva näyttää rasvauksen jälkeen.

Ylläolevassa kuvassa näkyy pitsimäinen puusta käsin kuviokaiverrettu pöytä ja alla olevassa kuvassa seinällä näkyy kullanvärinen aurinkopeili. Molemmat aarteet olen saanut mummiltani kun hän muutti vanhainkotiin. Mummi on harrastanut sisustamista koko ikänsä. Ja hän jos kuka oli aikanaan kova shoppaamaan. Käsilaukku-, nahkahanska- ja hattukokoelmat ovat luultavasti pohjoismaiden mittavimmat... :) Sisustusesineet ovat tosi vanhoja ja todella rakkaita minulle. Mummi täyttää keväällä 90.


Kuningatartuoli löysi uuden paikan parven alta.
....

Sohva on vielä Marseille-saippuakäsittelyn jäljiltä kostea ja
nahka siksi paikoin tumma ja laikukas. Sohvareppana on edelleen mieluisa, vaikka sen kuljetusta odotellessa hieman ehdin katua tätä hassua ostosta. Sohva maksoi 10euroa, kuljetus 5euroa ja Marseille-saippua 3 euroa.
Ihastuin sohvan väriin...

... ja kuluneen, paksun nahan tuntuun.


Ajattelin vielä rasvata sohvan nahkarasvalla kunhan se ensin kuivuu.

Aika hyviä nahan hoito-ohjeita löytyi hevossivuilta, sekä moottoripöyräharrastajien sivuilta, joissa kerrotaan nahkasatuloiden hoidosta.


10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana sohva! Ootko vaihtanu tuohon jalat vai ovatko alkuperäiset? Marseille-saippua on kyllä todella monikäyttöinen: olen kuullut sillä puhdistuvan hyvin myös valkoturkkiset koirat! :)

Helmi kirjoitti...

Uskomaton löytö! Sohva näyttää tosi houkuttelevalta:)

siina*k kirjoitti...

Onpas hyvän näköinen sohva! Kelpais mullekin :D

Sarona kirjoitti...

Ihana! Juuri sopivasti kulunut ja näyttää siltä että siinä on ihana löhöillä....

Mimmu kirjoitti...

Moikka.
Saitte minut vakuuttuneeksi, että sohva oli hyvä ostos. Jalkoja ei tarvinnut vaihtaa vaan nämä olivat ostaessa sohvassa. Marseille-saippuassa lukee, että sillä voisi pestä kasvotkin. Ainakin tiedän yhden ulkona temunneen pikkukoiran joka haisee kärpänraadolle, (omasta mielestään varmaan ihanalle)jonka aion pestä Marseillesilla...

Anonyymi kirjoitti...

Sika makee sohva. Paljolla myyt?:) Ei tollasia löydä es kaupasta, saatika jostain kierrätyksestä.
MIKÄ LÖYTÖ!!!
Kerro heti jos haluut luopua tosta niin haen pois. :)

-kirppu

Frida kirjoitti...

Kivoja kalusteita kodissasi! Mistä tuo mustaoranssi kattovalaisin on? Mielenkiintoisen näköinen:)

Anonyymi kirjoitti...

ääh, ihan turhaan mietit oliko huono ostos: tuossa sohvassa on kuitenkin aika nykyaikainen muotoilu, mutta silti ihanan kuulnut pinta. Kadehdittava! :)

Joskus kirppariostosten kanssa vaan käy niin, että kun on saapunut ostoksen kanssa kotiin, ostos näyttää erilaiselta ja ei enää niin hienolta ja käyttökelpoiselta kuin kirpparilla. Olen miettinyt, että ehkä jotkut tavarat sopivat kirpparikontekstiinsa paremmin kuin toiset ja joiden ostaminen sitten kaduttaa myöhemmin..? Mutta tästä sohvasta saat olla ylpeä, sopii kotiisi tosi hyvin!

t.tiiu

Anonyymi kirjoitti...

Hieno on tuo sohva, sydänpäätös osui taas oikeaan... Just sopivasti kulunut ja varmasti vaan paranee vanhetessaan. Well done!
Terkkusin Neiti S.

Anonyymi kirjoitti...

Todella kaunis sohva ja sopii sinun kotiisi, tyylikkään näköistä :)