sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Uusi tukka


Tukka näyttää eilisen käsittelyn jälkeen tältä. Olen tyytyväinen. Eilen illalla oltiin vielä niin myöhään saunassa, etten jaksanut enää kuivata sitä föönillä vaan menin märällä tukalla petiin. Aamulla suihkuttelin sitä bodysplash-suihkeella vähän nihkeeksi ja pöyhöttelin. Kelvannee pulkkamäkeen...
Pidemmällä puolella on piilossa vaalea osio, joka sieltä aina välillä veikeästi pilkahtaa. Huomaa myös nypityt kulmakarvat. :) Mulla on myös tavoitteena tämän kevätryhdistäytymiskampanjan kuluessa lakata kynnet jonakin päivänä, mutta ei oteta liika tavotteita näin kärkeen.
Ihanaa todeta, että mä oon taas terve ja voimissain.


Tässä eräs niistä kirppismekoistani. Se on JC:n denimtunika, jossa on olkapäillä vähän söpis pussitusta ja pepun päällä pidempi liehukemainen läppäosa. Materiaali on ohutta, hengittävää, ihanan pehmeää denimiä. Sori vaan kun en nyt jaksa virittää kameraa jalustalle ja näpsiä kaukolaukaisijalla järkevämpiä kuvia, sillä me lähdetään pulkkaileen N.Y.T. NYTTEN!
Moikka!


2 kommenttia:

Suhmura kirjoitti...

Hei!

Eksyin tänään sivullesi ja oli kyllä ihana yllätys. Blogisi on ihanan piristävä. Olet tehnyt hienoja löytöjä kirppiksestä, missä kirppiksessä käyt, vai onko se salaisuus? ;)

Minna kirjoitti...

Moikka! Kivaa että poikkesit ja tervetuloa uudelleen. Nyt tätä juttua tuntuu taas riittävän ja postaan aina kun vaan kerkiän. Käyn Lanttilan kirppiksellä Lahden Hennalassa. Sinne kaikki vaan! Se on Lahden paras kirppis.