lauantai 25. helmikuuta 2012

Leonin huoneen vaatekaapinovet


Tää on mun toinen käynnissä oleva sisustusprojekti. Tarkoituksenani on maalata Leonin huoneen kolme vaatekaapinovea liitutaulumaalilla mustaksi. Ovet ovat vanhat ja aika kauheet. Kun remonttia tehtiin, niitä ei suojattu ja siksi niissä on nyt maalitahroja jne. ne vaihdetaan aikanaan liukuoviin, muttei juurikaan nyt. Siksi tuunaan niille lisää elinaikaa.

Parturireissulla nappasin ZoomDesignista ihanaiset Lisbeth Dahlin nupit uusittuihin oviin. Kirpparilta ostin kolme mustaa takorautakoukkua, jotka kiinnitän yhden kuhunkin oveen kauniilla ruuvilla. Näin oviin voi laittaa vaatteita tai muuta kivaa roikkumaan.

Mutta tämä projekti on nyt siis tekemistä vaille valmis.
Litra mustaa maalia ja 1-v assari = vähintäänkin haastava kombinaatio.

Projektin budjettilaskelma:
Maali 34euroa.
Nupit 4,90euroa/kpl.
Takorauta koukut 2,50euroa.

2 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Moikka Minna!Seurailen sun blogia säännöllisesti, mutta nyt vasta ekaa kertaa kommentoin.Ajattelin, että kysyn, mistä nypit ovat ja sitten huomasin ton zoom designin.Siis onko tuo se Vääksyssä oleva liike. Meillä on mökki siellä ja varsinkin kesällä tulee siellä kierreltyä kauppoja ja kirppiksiä.Mulle tuli olo, että mähän melkein tunnen sut :D!Kaikkea kivaa sun ja poitsun päiviin ja kiitos kivasta blogista!

Minna kirjoitti...

Hola. Nupit on Vääksyn tosiaan Zoom Designista. Vääksyssähän on siinä kanavalla myös se ihanainen liike joka myy Riviera Maisonia. Ja siellä kanavan varressa joku kiva pieni lasten lelu ja sisustusliike, joten kierrettävää riittää. Oon pari kertaa pompannu ennen sulutusta pois ja tullut veneelle kun oon tehnyt kierrokseni. Kiva kesäpaikka! Nähdään Vääksyssä. :)