perjantai 24. helmikuuta 2012

Päivän mekko


Tässä taas yksi kirppismekoistani.
Olin niin iloinen kun tällä viikolla tein mahtavia löytöjä kirppikseltä.
Aiemmin esittelin vihertävän rimpsumekon ja Marc O´Polon neuletakin. Tässä sama nauletakki, mutta päivän mekko on Seppälän mallistosta. Hintaa tälläkin oli 3euroa ja kaupan laput vielä niskassa kiinni. Huomaan valinneeni kevätvaatteiksi materiaaleiltaan kevyitä ja laskeutuvia kankaita. Kaikkien värien huomaan olevan tällaisia huurrettuja meikkipussin puuterisia värejä.Huomenna ja viikonloppuna muutenkin on kaikkea superkivaa tiedossa. Aamu alkaa vauvauinnilla mikäli pikku-uimari on uimakunnossa. Nenä on ollut hieman nuhainen ja toinen silmäkin pikkuisen rähmäinen.
Ohjelmassa on myös "uusi tukka"-operaatio luottokampaajallani. Tukka on sitten viime värjäyksen ollut yhteensä kolme viikkoa paahteisessa auringossa ja suolavedessä. Lisäksi kärsimäni mahapöpö vei kaiken kosteuden niin ihosta kuin tukastakin. Tukka on harmaa kiilloton, ylikasvanut hapsi. Odotan parturia niin!
Parturireissun varrelle osuisi yksi ihkuihanainen sisustusliike, jossa olisi kiva keritä poikkeamaan. Mulla on tullut viimepäivinä hurjasti kaikenlaisia sisustusideoita. Niistä kerron myöhemmin lisää.
Lisäksi haen kummitytön viikonlopuksi kylään meille. Tarkoituksena on olla ulkona pulkkamäessä, ostaa jättipussi karkkia ja katsoa leffaa peittomajasta, käydä uimahallissa ja syödä mahdollisimman paljon hamiksia ja pitsaa ja kaikkea soopaa! JEE!

Hyvää viikonloppua siis kaikille, ihanat!

Ei kommentteja: