torstai 24. marraskuuta 2011

Uusi tukka

Lupailin tukkakuvan tuossa taannoin. Tältä tukkani siis nyt lyhyenä näyttää.
Tunika on kirppikseltä (ylläri). Part twon ihanainen tunika on 65% silkkiä ja 35% puuvillaa. Hintaa taisi olla 3euroa, en muista kun ostin näitä ihania tunikoita samalla reissulla montamontamonta!

Mulla on tuolla alla toinen tunika. Tykkään kerrospukeutua, koska olen niin laiha. Se ei ole ollenkaan niin autuasta kuin voisi kuvitella. Oon aina ollut laiha, mutta nyt imetys on jotenkin erityisesti imaissut kropasta viimeisetkin mehevyyden rippeet. On tosi ärsyttävää kun pienimmätkään farkut ei pysy päällä vaan haarat roikkuu ja housuja saa nykiä vyötäröltä yhtenään.

Minusta varsinkin tunikat näyttävät kivemmalta jos on vähän tukevampi. Mun päällä ne näyttää samalta kuin henkarissa, siksi lisään aina jotakin fyllinkiä: huivin tai kerroksia. Naisten lehdissä useinkin kerrotaan vinkkejä kuinka tukevien naisten tulisi pukeutua. Koskaan en ole huomannut vinkkiä kuinka laiheliini näyttäisi mehevämmältä.

Eräs laiheliini ystäväni vinkkasi suosivansa kuohkeita mohairneuleita ja runsaita rimpsuja ja pussihihoja möyhemmän vaikutelman luomiseksi. Rimpsutkin on tyylillinen valinta....

WARNING
Muistakaa käyttää talven etelänmatkoilla ja aina muutenkin riittäviä aurinkosuojakertoimia.
Muuten saatte tollaiset pitkät silmärypyt kuten mulla!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Jotenkin ihana postaus kultaseni <3
Hymyilytti sun laiheliini-jutut kovasti, shhsh!

- Zennigah