Ainekset | 5 annosta |
---|---|
300 g | HK rypsiporsas kinkkusuikaleita, maustamaton |
2 | isoa sipulia |
3 | Pirkka porkkanaa |
1 (n. 300 g) | kesäkurpitsa |
1 rs (200 g) | Champ herkkusieniä (tuoreita) |
2 rkl | öljyä |
1/2 tl | chilimausteseosta |
2 dl | vettä |
1/2 dl | Pirkka Thai Sweet -chilikastiketta |
1/4 tl | suolaa |
1 dl | vettä |
1 rkl | Pirkka perunajauhoja |
ruohosipulia |
Vaihe 1
Leikkaa kuoritut sipulit isoiksi lohkoiksi. Suikaloi porkkanat ja kesäkurpitsa. Viipaloi puhdistetut sienet.Vaihe 2
Kuumenna öljy vokissa tai paistokasarissa. Lisää chilimausteseos ja sekoita. Lisää possusuikaleet ja anna niiden ruskistua kauniisti. Lisää sipulit ja porkkanat. Kuullota ne. Kaada joukkoon 2 dl vettä, chilikastike ja suola. Hauduta kannen alla noin 15 minuuttia.Vaihe 3
Lisää kesäkurpitsat sekä herkkusienet. Sekoittele ja hauduta vokkia vielä noin 10 minuuttia. Sekoita perunajauhot ja 1 dl vettä. Kaada seos saostamaan vokkia. Sekoita ja kiehauta. Tarkista maku. Silppua pinnalle ruohosipulia. Tarjoa basmatiriisin ja vaalean leivän kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti