keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Perunarieskat


Ruualta ylijääneestä muussista voi kätsysti leipaista perunarieskoja iltapäivän välipalaksi jos on tehomutsituulella...

Paistoin päiväruuaksi lohta ja tein muusin. Ruuan jälkeen iskä petiin että jaksaa olla yön töissä.
Päikkärien aikana tein rieskoja ja välipalan jälkeen iskä yövuoroon, vips.

Rieskat valmistuvat seuraavalla ohjeella:

5dl löysähköä muusia
2 munaa
noin 5dl ohrajauhoja (tai mitä nyt sattuu kaapista löytymään)

250 astetta ja about 15min.
Voitele rieskat heti uunista tulon jälkeen voilla ja pinoa.

Kaveriksi tsailatte ja rieskan päälle sulatejuustoa, paprikaa ja salaattia.
Mums!


Mulla oli tässä "mitäsattuu" jauhoja ja hyvää oli.

2 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Vau, hyvän näköisiä! Ihanaa, että voi tehdä muistakin kuin vehnäjauhoista.. Taidan leipoa jonain päivänä speltti- ja ohrajauhoista näitä. Kiitos siispä ohjeesta :)

Anonyymi kirjoitti...

Taidamme ukko-kullan kanssa tulla iltapalalle <3 SÄ