tiistai 16. marraskuuta 2010

Papusen kamppeet


Olen alkanut nauttia olemisesta. Raskaudessa oli vaihe, jolloin en jaksanut kiinnostua edes korujen tekemisestä (vakava oire) ja peilistä katsoi ynseä suohirviö, jolla oli mielestään vähintäänkin pohjoismaiden kamalin tukka.

Nyt olen virkistynyt. Olen aloittanut d-vitamiinien syömisen ja vaihtanut nestemäisen raudan tabletteihin. En ole raskaudesta enää vain ihmeissäni vaan nyt nautin kasvavasta mahastani. Olen alkanut taas tehdä koruja ja kaikkea muuta tuttua näperrysjuttua. Olen myös kiinnostunut katselemaan saamiamme vauvan vaatteita ja ostamaan ihan omiakin. Raskauden viimeinen kolmannes alkoi. Vaikka kasvojen iho on tosi huonossa kunnossa, kylppärin peilissä on ihan ok näkinen tyyppi ja olen tosi innostunut kaikesta.
Tässä kuvia tämän päiväisistä hankinnoista.
3 kommenttia:

//visuaalisestivaativa// kirjoitti...

Nuo kengät ovat ihan mielettömän hienot! Mistä ne on ostettu, meidän pirpana voisi haluta samanmoiset. :)

Minna kirjoitti...

Ou nou! Töpikkäät on löytö kirpparilta. Ja vielä käännän veistä haavassa että ne maksoivat euron! :) Yritin googlettaa vastaavia, mutta en löytänyt kuin jotain hassuja... Menen viikonloppuna Tampereen käsi- ja taideteollisuusmessuille ja pidän silmät auki josko löytyisi mitään sinne päinkään.

Anonyymi kirjoitti...

Ihan ylisöpöt poposet minunkin mielestäni, kirpparit on aarreaittoja lastenvaatteita ajatellen.
Hyvähyvä.
m