tiistai 16. marraskuuta 2010

Tarvikkeet ja vempeleet

Tänään shoppasin iskälle vauvajuttuja. Isi on toivonut että saisi vuorostaan kantaa vauvaa sen synnyttyä. Niinpä iskä sai tänään Babybjörn rintarepun. Väri on kuvan musta-punainen ja malli on Active. Plussaa mallissa on perusmalliin verrattuna hyvä ristiselän tuki ja monipuolinen säätömahdollisuus remmien mitoituksessa.


Eilen illalla kävimme katsomassa Gesslein yhdistelmävaunuja. Isi olisi halunnut Emmaljungan valkoista nahkaa olevat vaunut, mutta minä olin erimieltä. Olen seurannut tuoreita äitejä vauhdissa shoppailemassa kaupungilla ja messuilla. Emmaljungat ovat kyllä vankkaa tekoa mutta ne vaativat todella ison auton, sillä ne eivät mene kovin pieneen kasaan kuljetusta varten. (Uusi suuri maasturi mammalle vauva-autoksi ei tosin ole se varsinainen ongelma.. :D) Emmaljungat eivät käänny kovinkaan helposti, eivätkä pöyri paikallaan kuten monet cityvaunut. Plussa suuresta säilytystilasta Emmalle mutta muuten miinuksia on liikaa.

Näin sain iskälle perusteltua, miksi en halua Emmaljungaa ja hän ymmärsi hyvin. "Mamma ei halua klassista ja suurta Mersua, mamma haluaa sporttisen BMW:n."
Laittakaahan kommenttejanne ja kokemuksianne Gesslein vaunuista. Nämä ovat meillä nyt mietinnän alla. Haaveena teitty turvakaukalo, jonka saisi vaunujen runkoon kahvilareissuilla.

Ei kommentteja: