lauantai 13. marraskuuta 2010

Uudet rannekorutOlen tosiaan tehnyt tällaisia uusia rannekoruja. Edellisessä postauksessa minulla on sellainen ranteessani. Tämä tuote täyttää minun tuotesuunnittelukriteereissäni kaikki pikapökäleen tunnusmerkit. Ainakin se on nopea tehdä, eikä vaadi erityistä ammattiosaamista.
Kuitenkin näistä tuli mielestäni ihan tosi kivoja ja käyttökelpoisia tuotteita. Oikeastaan se on suosikkikoruni tällä hetkellä. Merkillistä. Kokeilin koristella korua helmilläkin, mutta se on kaikkein paras näin, ilman mitään erityistä lisuketta. Kommentoikaahan tätä juttua. Pitäisittekö itse tällaista korua? Mitä olisit valmis maksamaan siitä?

5 kommenttia:

Miia-Rebekka kirjoitti...

Kauniita!

Itse oon niin kova neulomaan ja virkkaamaankin, että en osaa kuvitella ostavani mitään virkattua, mutta jos en osaisi virkata, niin varmana ostaisin. Hintaa en osaa kyllä yhtään sanoa. Se riippuis mielentilasta ja kukkaron tilanteesta :D .

Mari - Somasti kirjoitti...

Arkikäyttöön ei hullumpi asuste.. Sinun kädessäsi näyttää oikein kivalta!
En tiedä, ostaisinko tuollaista ainakaan kovin kalliilla.. Mutta entä jos olis sellaisia rannekoru tarvikepaketteja? Niissä olisi kyseisen rannekorun tarvikkeet ja ohjeet.. Silloin hintakin voisi olla vähän korkeampi. Saisi itse tehdä, sillä tuo onnistuu varmaan monelta vähänkään käsillä tekevältä ja ideana kuitenkin kiva!

Anonyymi kirjoitti...

Toi on niin mun rannerengas! Pitäisin!

Marja
Verkatehtaalta

Saija kirjoitti...

Tykkään tuosta kovasti ja pitäisin varmasti! Usein yksinkertaiset asiat ovatkin niitä kauneimpia. Hintaa en osaa sanoa...

Katness kirjoitti...

Tykkaan todella paljon isoista paksuista nayttavista rannekoruista ja tama kaiken lisaksi on mukavan nakoinen. Ostaisin ehdottomasti, mtta hinnan kanssa en kylla osaa auttaa ollenkaan. Iloista jouluodotusta ja vauvanodotusta kanssa!