perjantai 5. marraskuuta 2010

Korujen esittely messuilla


Esittelen tekemiäni koruja messuilla ja erilaisissa tapahtumissa. Päänvaivaa on aiheuttanut hyvä esillepano. Koruni ovat verrattain selkeitä muotoiluiltaan puhumattakaan yritykseni graafisesta ilmeestä. En aiemmin ole ollut kovin tyytyväinen messuesillepanoihini, sillä yhtenäinen linja firman graafisen ilmeen ja esillepanon kanssa on ollut puutteellinen.
Nyt asiaan on tullut parannus. Olen hankkinut kaiken tarvittavan oheismateriaalin hyvää esillepanoa varten. Halusin messuilmeeni toistavan mustavalkoista ilmettä joka on tuttu nettisivuiltani. Lisäksi halusin mukaan ripauksen hopeaa.
Löysin kivat valokuvakehykset, jotka toimivat minulla hintatauluina myyntipöydällä.Kaikki korut ovat kauniisti esillä näissä metallilaatikoissa, joiden kansia voi käyttää esittelyalustoina. Messujen jälkeen korut on helppo pakata kuljetusta varten kassiin sulkemalla laatikoiden kannet.

Lisäksi bongasin tämän ihanan kankaan josta sain oivallisen pöytäliinan.
Rakastuin kankaaseen niin että taidan ommella siitä myös meidän vauvalle pussilakanan ja tyynyliinan. Meille kun ei tule pitsiä eikä pastellisävyjä vauvankaan huoneeseen... :)
(Ellen jokupäivä pimahda näissä raskaushuuruissani!)

Olen näistä uusista jutuista tosi iloinen ja tällä kertaa tosi ylpeä osastostani.
En halua olla ilkeä enkä itsekäs, mutta jäi mieleeni tuossa messuja rakentaessa sellainen osasto joka oli vuorattu ryppyisellä säkkikankaalla ja jonka somisteena oli risuja ja karahkoita. Kyseisen firman autoteippaus oli hoidettu kirjoittamalla firman nimi pakettiauton kylkeen pensselillä, tikkukirjaimin... Haluan nostaa tämän esimerkin esiin vain siksi, koska tuotteistaminen ja brändääminen käsi- ja taideteollisuusalalla kiinnostavat minua aiheina paljon.


2 kommenttia:

Gah kirjoitti...

Mistä tuo iihana kangas on? Oon suunnitellut nääs jotain fonttikangasta mun kangasmallistoon, ni ettei tulis sit matkittua liikaa jonkun tyylistä :O

Minna kirjoitti...

Moikka. Kangas on ihmemaa Ikeasta.
http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/80173365