torstai 16. heinäkuuta 2009

Epäsuora valo

Olen tänään askarrellut kämppäni valaistuksen kanssa. Pidän epäsuorasta valaistuksesta ja tässä on nyt 32euron valaistusjärjestelmä esittelyssä. Ostin supermarketista kaksi superohutta loisteputkivalaisinta jotka ovat kytkettävissä suoraan pistotulpalla pistorasiaan. Valaisimissa on myös omat katkaisijat ja mahdollisuus liittää useampi valaisin jonoon. Nyt mennään kuitenkin kahdella. Tässä ylempänä on jo tutuksi tullut peili, jonka taakse kiinnitin valaisimen napakoilla palapeilitarroilla, koska ei ollut mahdollisuutta kiinnittää valaisinta ruuvaamalla.
Kiinnitin toisen valaisimen televisiotason taakse, niinikään palapeilitarroilla. Kokeilin myös sijoittaa valoa tv-tason alle, mutta se on niin matala, ettei toivottua "leijuvaa" vaikutelmaa tullut. Idea voisi toimia tasossa, joka on jalaton ja kiinnitetty seinään. Valokuvasta ei ihan sama hieno tunnelma välity, mutta luvallasanoen olen tähän viritykseen sangen tyytyväinen.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, tämä on jo vanha postaus, mutta ehkäpä huomaat kommentin siitä huolimatta: mistä hankit nämä valaisimet ja mitä valaisimia ne ovat? Kiitos jo etukäteen!