maanantai 25. helmikuuta 2013

Kiva maanantai
Tänään me käytiin iskän kanssa vuorotellen pankkiasioilla keskustassa kun Leon nukkui autossa päikkärit. 
Voi mummot, ei voi muuta sanoa tuohon pankin kassalla asioimiseen...
Noh, asiat tuli hoidettua ja sitten suunnattiinkin Riikan kampaamolle, jossa pojille leikattiin molemmille uudet, hienot tukat. Leon sai laittaa reissuun uudet, mustat, nahkaiset kävelykengät (kirpparilta eilen vitosella hankitut) ja mieshän ihan hehkui uudesta stailauksesta. 
Meidän pojille on kyllä kiva hommata vaatteita, kun ne on oikeesti tosi polleena siitä, miten mä niitä puen, molemmat.

Käytiin myös Askossa katsomassa meille uutta sohvaa. Tämä Coral oli kivan värinen, kivan mallinen ja tarjouksessa. Se on vaan niin suuri että nippanappa mahtuu meidän olkkariin. -> Pohdintaan.Askon Coral-sohva olis tarjouksessa 995e.... hmmm

  

Kaverimme oli tullut Austraaliasta työmatkalle Suomeen ja treffattiin vielä hänet kahvikupposen ääressä ostoskeskuksella. Kipasin kahvin lomassa Inglotin liikkeestä mineraalipuuterilleni oikeanlaisen siveltimen. Puuteri jäi mukaan Riikan kampaamolta ja se on Miss Chic-merkkinen. Aamulla testataan!
Aamupäivällä tein lohirisoton, siitä erikseen ja illalla käytiin hiihtämässä, siitäkin oma postaus.
Kiva päivä siis!2 kommenttia:

Lefa kirjoitti...

Hauskan näköisiä touhuja teillä siellä, kesäkuussa taas nähdään! :) ja sille työmatkalaiselle halit kans, hih.

Minna kirjoitti...

Saunotettiin ja syötettiin sankari. Näkyillään kunhan kevätpoikue on saatu maailmaan! Voitte tulla sitten nuuhkimaan. Mulla on SURF-merkkistä pyykinpesuainetta, se tuo teidät mieleeni lähes päivittäin -> Ootte ajatuksissa!