torstai 17. tammikuuta 2013

Päivän pähkinä


"Etsi kuvasta lapsi."
Huokaus...

Mulla on viimepäivinä tullut sellainen tunne, että me mennään aika pian huonekalukauppaan ostamaan sellainen kaluste, jossa voi säilyttää leluja.... 
Ja muutenkin tarvis nyt tehdä sellainen sisustussuunnitelma, jossa kaksi pientä poikaa sijoitetaan 
tavaroineen, vaatteineen ja puuhineen samaan huoneeseen.

4 kommenttia:

SÄ// kirjoitti...

IKEA <3

Mervi kirjoitti...

Ei varmasti lohduta, mutta noiden kerääminen on vielä helppoa verrattuna pikkulegoihin, jotka varmasti myös väistämättä jossain vaiheessa kiinnostavat. Meillä juuri tällä hetkellä. Yhdyn huokaukseesi:)

M kirjoitti...

Meillä on Jyskistä hankittu lipasto, jossa on 6 isoa laatikkoa. Se on siitä hyvä, että isoihin laatikoihin leluja ei tartte tunkea ja sinne mahtuu myös isot autot ja traktorit ja kaivurit ja lentokoneet... You name it, we have it.

Jos vaan kykenet saamaan osaksi lapsen päivärutiineja lelujen keräämisen ennen unia, pääset niiin paljon helpommalla.

Ja toinen vinkki, jonka käyttämättä jättämistä itse kadun, olisi hankkia traktorit (mikäli se vaihe tulee) sellaista mallia, johon voi ostaa erilaisia peräkoneita eikä aina tartte ostaa sekä traktoria ja peräkonetta (ne kun ei koskaan ole kovin pieniä edes leluina). Siku ainakin on sellainen merkki. Romua kertyy radikaalisti vähemmän, kun voi vaan vaihtaa sen peräkoneen.

Kaverillani on kivasti kun on 2 lasta: heillä on 2 lastenhuonetta, mutta toisessa leikitään yhdessä ja toisessa nukutaan yhdessä. Toisen kaverin lapset olivatkin kysyneet, että miks aikuiset saa nukkua aina yhdessä, kun ei niitä muutenkaan pelota... Hyvä pointti.

Minna kirjoitti...

Hyviä vinkkejä kaikki. Suuntaan kirppistuottoni kanssa varmaan lähitulevaisuudessa just Jyskiin tai Ikeaan, johonkin edulliseen liikkeeseen kuitenkin. Tai sitten tuunaan jonkun kierrätyskeskuksen kalusteen...
Lelut meillä kerätään joka ilta ja huone siivotaan, mutta sen kondis on tämä jo ennenkuin me päästään aamupäiväulkoilulle.
Eihän tästä mitään stressiä kannata ottaa. Kivahan se vaan on lapsi viihtyy huoneessaan ja hommilee välillä hämmästyttävänkin kauan siellä omia juttujaan.
Lähinnä nauratti itseänikin tämä päivän "sisustuskuva".