perjantai 2. maaliskuuta 2012

Nenäpolyyppi


Haluan kertoa, että mulla on nenässä polyyppeja. Se harmittaa mua tosi paljon, koska se vaivaa päivä päivältä enemmän. Tuntuu kuin poskionteloissa olisi vesi-ilmapallot. En ole haistanut mitään moneen vuoteen. Sen kurjuuden tajuaa vasta sitten kun ei oikeesti haista mitään. Toisinaan ne on niin pahat, että ihan naamaa särkee. Samanlainen fiilis kuin poskiontelotulehduksessa mutta 365 päivää vuodessa 24h. Lisäksi saa kokoajan kulkea nenäliina mukana. Joskus ei pysty nielasemaan etteikö nenä törähtäis. Se on ihan kamalaa.
Olen käynyt lääkärissä ja saanut 10 päivän kortisonikuurin. Söin sen ja polyypit eikun pahenee. Taas siis lääkäriin... josko ne vaikka leikattais.

Tämä on periaatteessa hyvänmielen blogi,
mutta tää kurjuus oli pakko jakaa.

Ärsyttää niin.


5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Toivottavasti pääset leikkaukseen! Mieheni kärsii samasta vaivasta. Nyt tosin lievempänä leikkauksen jälkeen. Haistaakin jopa jotain =) Sivusta seuranneena olen nähnyt kuinka raskasta tämän vaivan kanssa voi olla.
Toivon Sinulle mukavaa kevään odotusta!

Minna kirjoitti...

Kiitos! Ja samoin sinulle. Tämä vaiva on aika yleinen. Ainakin kun asia on tullut puheeksi, aina joku huikkaa että "joo, mulla/miehelläni/tuttavalla on ollu kans"

Avaruuskatti kirjoitti...

Voi sitä ihanaa tunnetta kun vuosien tukkoisuus, jatkuva sairastelu ja naaman jomotus saa jonkun selityksen! Mulla todettiin polyyppitauti kanssa, tässä muutama kuukausi sitten. Leikkaus on poskionteloiden laajennuksen yhteydessä 10.4.2012, juhlan tunnelmaa ilmassa.

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Täällä myös yksi,jolla sama vaiva.
Hajuaisti kadonnut jo vuosia,vuosia sitten.Joskus rajun kortisonikuurin jälkeen pieni häivähdys hajuista...
Tosi raskasta ja elämää häiritsevää, mutta kestettävä on. Muutama leikkaus on takana.

Anonyymi kirjoitti...

Täällä samasta vaivasta kärsivä, 10v aikana leikattu 5 kertaa. Perustin FB:iin ryhmän Poskiontelovaivaiset, tervetuloa jos tarvetta vertaistuelle! :)