keskiviikko 11. marraskuuta 2009

Namuja

Aiempana blogissani on postaus otsikolla Taidetta, jossa esittelen Maseratin ja Aston Martinin. Tässä muutama hassu vekotin lisää: Gumpert Apollo ja Bugatti Veyron.

Olen sitä mieltä, että alkoholin ja tupakan myyminen ruokakaupoissa on ihan ok, autolehtien ei. Pirullinen on se tapahtumien ketju, joka alkaa TM:aa selaten, jatkuu Top Gearia katsellen, johtaa askeleet hupikoeajolle, ottaa vauhtia nettiautosta ja kärjistyy siihen kun huomaa ottavansa kuvia omasta autosta. Eikä nyt ole edes kevät! Mä vähät välitän sikaflussasta, mutta toivon että autokuumeeseen keksittäisiin pian jokin vastalääke.
Nämä autot ovat taidetta, niitä ei saa nettiautosta. Eikä helposti rahallakaan...
TopGearissa esiteltiin taannoin Bugatti Veyronin suorituskykyä. Kippo saatiin naahattua vaatimattomaan 407km/h vauhtiin, mikä sai koeajajan silmäkulman kostumaan. Mikäli on mielessä ajaa tällä röppösellä isoakovaa, tulee kuljettajan puolen oviaukossa olevaa avainta kääntää jotta auto säätää itsensä mahdollisimman "liukkaaksi". Muistelen nähneeni jossakin toisen pätkän, jossa koeajaja kertoo täydessä vauhdissa Veyronin kuluttavan renkaat ajokelvottomaksi 16 sekunnissa, mutta lohduttaen toteaa, ettei polttoaine siinä vauhdissa riitä 14 sekuntia kauempaa.

1 kommentti:

Piia-Marika kirjoitti...

Löytyy siis muitakin naispuolisia Top Gear -faneja. :D TM ei viä löydy lehtipinosta Plazan, Divaanin tai Sköna Hemin seasta, mutta "minkä kokoinen kone siin on?" kysymys yllättää kanssanaiset autoista puhuessa. :D