perjantai 28. helmikuuta 2014

Pikkusuolaista



Mä teen kaksi lämmintä ruokaa päivässä + aamupalat, välipalat, iltapalat. (ja vauvanruuat itte, juuh)
Eli puuhaan normipäivänä keittiössä noin kolmen tunnin välein. juuh. 
Aamupala klo 9, lounas klo 12, välipala klo 15, iltaruoka klo 18 ja iltapala klo 20.

Iskä tykkää ottaa iltapalaksi jotain "pikkusuolaista".
Välillä en keksi ainuttakaan "pikkusuolaista".


Löysin kivan munakaskohokasohjeen (=yhdyssana?) Koto living-lehdestä.
Ranskankermaa ja munia vatkataan ja sekaan heitellään mausteet yms.
Mä muokkasin ohjetta ja laitoin joukkoon pinaattia, fetaa, mozzarellaraastetta ja aurinkokuivattua tomaattia silppuna.
Ihan tooosi hyvä "pikkusuolanen"!
Pikkuvuuissa nämä tulee uunissa (200C) noin 15 minuutissa.

  Kaveriksi tein taco-maustettuja lihapullia.


Kivat kannelliset pikkukipposet Finnmarin tehtaanmyymälästä 1,50e kpl. Tykkään niistä tosi paljon. 
Laitoin kippoihin toisena päivänä nakkisopan esille. 
Kattauksesta tuli kiva kun keitto pysyi kannen alla höyryävänä.


Liedellä kiehuu myös Jan-Emilin juurekset....

Ei kommentteja: