tiistai 30. lokakuuta 2012

Saunan stailaus

 Me ollaan tehty elämää suurempi remontti meidän talossa. Vain saunaosasto ja alakerran vierashuone on edelleen remontoimatta ja sen kyllä huomaa, ne on kamalat. Tämä on aiheuttanut sen etten ole viitsinyt laittaa tikkua ristiin koko kioskin kanssa. Hädintuskin olen siellä viitsinyt siivota sillointällöin. Nyt kuitenkin innostuin kohentelemaan paikkoja.

Edelleenkään ei ole mahdollisuuksia näiden kodin kalliimpien neliöiden remonttiin, mutta päätin nyt kuitenkin hieman virkistää tiloja viihtyisämmäksi niillä välineillä mitä on tarjolla. Ihan ekana pesin saunan ja voi että siitä tuli raikas ja kiva. Lauteet vaihtoivat väriä tummasta vaaleiksi ja tympeä haju muuttui raikkaudeksi. Ostin ruokakauppareissulla Rento eucalyptus saunatuoksun ja suihkutettavan juhannuskoivutuoksun. Todella ihania molemmat! Suosittelen lämpimästi.


Sain kaveriltani kynttiläkippoja joita asettelin saunan lauteille tunnelmaa tuomaan. Ehkä ovien hilseillyt maali ei kynttilän valossa näytä niin kelmeältä...

Ripustin suihkuhuoneeseen tällaisen ison kynttilälyhdyn joka oli varastossa toimettomana. Nostin ylös suihkutilan ikkunalle neljä pientä murattia. Josko ne siinä saisivat riittävästi valoa, kosteutta ainakin.


Liinavaatekaapissa oli niin tunkua, etteivät lakanat kunnolla mahtuneet sinne. Nyt kiikutin kaikki kylpypyyhkeet pukuhuoneeseen kauniiksi pinoksi ja näin lakanatkin mahtuvat kaapiin.


Ei kommentteja: