sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Tyttöjen brunssi

Huomenna tyttöjen brunssilla tarjoillaan kurkku-kiiwismoothieta.

Olen ihan hulluna smoothieihin.
Kaikki tämä innostus sai alkunsa siitä, että kesällä on tullut syötyä paljon ja usein grillattua, raskasta ruokaa. Liikunta on vaihtunutt aurinkopeitolla makoiluun. Vatsa oli jo pitkään ollut kipeä ja todella turvonnut. Tilanne kärjistyi Lyyli-tädin kahvipöydässä kun nieleskelin kermakakkua. Luulin kuolevani. Lyylin tarjoiluissa ei ollut mitään vikaa, päin vastoi, mutta kakkupala oli korsi joka katkaisi kamelin selän. Vatsa oli kuin perunasäkki ja pääkin oli ihan sumuinen kaikesta mählystämisestä. En ole niinkään huolissani linjoistani vaan siitä olosta joka minulla oli.

Brunssin kasvissosekeitto on maustettu kipakaksi curryllä.

Laiton hommalle stopin ja paastosin kaksi päivää.
Sitten aloin tehdä smoothieita marjoista ja hedelmistä. Olen lisännyt marjojen lisäksi maustamatonta jugurttia, maitoa ja pari lusikallista ruisrouhetta.
Lisäksi aloitin lenkkeilyn. Olen käynyt Leonin kanssa vaunuttelemassa vähintään kerran päivässä. Maha on jo ihan ok ja olo on paljon virkeämpi ja iloisempi kuin makkarakuurin päätteeksi.


Jälkkärinä mustikkasmoothie.

Huomenna on tyttöjenpäivä ja päivämme alkaa brunsilla luonani. Ajattelin tarjota alkuun kurkku-kiiwi-minttujuomaa.

Blenderiin siis jäitä, kuorittua kurkkua, kiiwiä ja mintun lehtiä. Lisäksi kreikkalaista jugurttia.

Pääruokana tarjoilen porkkanasta ja avocadosta tekemääni kasvisosekeittoa.
Keitossa on myös kermaa ja porkkanoiden keitinvesi maustettuna kasvisliemikuutiolla.
Mausteena on tosi reilusti curryä ja paprikaa.

Jälkiruuaksi tarjoilen mustikkasmoothiet. Mustikkaa, jugurttia, banaania tai säilykepersikkaa, maitoa, vaniliinisokeria ja ruisrouhetta.

Sitten lähdemme Sinuhen tehtaanmyymälään kahville ja hakemaan aamun tuoretta leipää.

Sieltä matkamme jatkuu kaupunkiin shoppaamaan. Mekko ja kengät on jo katsottu tuolille valmiiksi.Ostin tänään tällaisen smoothiekirjan.
Suosittelen jos makkarat tökkii!

2 kommenttia:

Pike kirjoitti...

Voi miten ihanalta kuullostaa! Täytyy varmaan ottaa sama linja :) Itsellä mahaa turvotti, tajusin syöneeni liikaa kuitua ja liian vähän rasvaa kun vietin karppipäiviä... En meinannut uskoa mutta rasvanlisäys vei turvotuksen. Mutta smoothiet nayttää ja varmasti myös maistuu upealta!!! Hauskaa päivää!

Anonyymi kirjoitti...

slurps, kuin herkullisen näköisiä juttuja.. jospa noiden innoittamana sais itsekin aloitettua jonkun kuurin, millä olo helpottuis.,.