maanantai 15. syyskuuta 2008

OLO. MUOTO 2008Aivan uskomaton viikonloppu on takana! Minna DESIGN oli mukana Lahdessa järjestetyillä OLO.MUOTO 2008 design- ja muotoilumessuilla. Toin ensikertaa korumallistoni esille tällaiseen yleisötapahtumaan ja vastaanotto oli täysin ennalta arvaamaton.

Koruistani tuli kolmessa päivässä yleisömenestys! Ne vietiin käsistä. En osannut varautua näin massiiviseen suosioon. Olen toki ollut vahvasti mallistoa suunnitellessani sitä mieltä, että korut ovat upeita, mutta on uskomattoman hieno tunne kun sadat ja taas sadat ihmiset silmät loistaen kehuivat aikaansaannostani.

Saamaani energia riittää vielä pitkään. Ja täytyykin riittää, sillä nyt on kiiruusti istauttava taas työpöydän ääreen ja ruvettava valmistamaan lisää näitä ihania helmikoruja nettikauppaan, jotta nekin jotka jäivät messuilla vielä miettimään sopivaa, löytävät nettikaupastani omansa.

Myös sisustussuunnittelupalveluani kyseltiin kovasti. On ihanaa, että ihmiset panostavat nyt itseensä ja antavat luvan nautintoon. Toinen hankkii uuden korun, toinen laittaa kodin ilmettä uusiksi.
Lämmin kiitos ja rutistus kaikille ihanille messuasiakkaille! Ja lämmin kiitos myös kaikille kavereilleni jotka ojensitte auttavan ja pyyteettömän kätenne kun sitä kipeästi tarvitsin. Ootte SUPER!
Mutta nyt, työt kutsuu!


Ei kommentteja: