tiistai 5. maaliskuuta 2013

Terkkuja Pellingistä

Kävin viikonloppuna Pellingissä järjestetyssä naisten tapahtumassa. Riikka (kuvassa alla) teki tapahtumassa hiustenleikkauksia ja hyppäsin aamulla Lahdesta siis Riikan kyytiin. 

KarttaPellinki on hauska paikka. Se sijaitsee runsaat 80 km Helsingistä itään ja noin 30 km Porvoon keskustasta etelään. Pellinki on saari, jonne pääsee kuljettuaan muutaman muun saaren läpi. Matkalla on yksi lossikin. Pellingissä asuu noin 270 henkilöä joista 95 % on ruotsinkielisiä.

"Söderby boden" kauppa toimii ympäri vuoden. Kesäisin väkiluku moninkertaistuu ja silloin on myös tarjolla enemmän palveluja. Benitas café, Sandholmsudden, on suosittu paikka. Kahvilan yhteydessä on myös polttoaineen myyntipiste. Kesätori pidetään samalla alueella kesälauantaisin sekä keskiviikkoiltaisin heinäkuussa. Ihmiset Pellingissä ovat vieraanvaraisia ja meininki lupsakkaa.


Tapahtumassa oli hiustenleikkauksen lisäksi tarjolla monenlaisia hoitoja: päähierontaa, käsien parafiinihoitoja, kulmien kunnostusta... 
Tuotetarjontakin oli monipuolinen. Houkutuksia oli tuoksuvista saippuoista, koruihin ja käsitöihin. 

Me and I:n rekki hehkuu väreissä. Friendtexin vaatteet yllättivät mut täysin. Nehän on tosi super ihania. Olin jotenkin ennakkoluuloinen taas... Tästä myöhemmin lisää...


Pieni saippuatehdas valmistaa ihania saippuoita.

   
    


Mulla oli eväänä tuoreita susheja ja ihanaa teejuomaa. 
Mums!
Päivä oli siis kaikiltaosin täydellinen.

Ei kommentteja: