perjantai 4. toukokuuta 2012

DIY pitsihame

 Haluisin virkata itselleni kesäksi pitsihameen.
 Keräsin taas ideakuvia...
 Mitta olis siis mini...
 ...ja väri luonnonvalkoinen.
Millaisen paidan kanssa sinä käyttäisit tällaista hametta?

4 kommenttia:

M kirjoitti...

Sopisi ihanasti sekä pitsisen että kontrastina jonkun tosi rouhean ja rähjäisen kanssa... Vaikka ylisuuren "boyfriend-neuleen" ja kumppareiden kanssa...

Ostin Lauran kaupasta läjän valkoisia pitsisiä tabletteja à 4,95. Teen niistä pitsisen jakun. 2 takakappaleeksi, yhdet etukappaleeksi molemmin puolin ja yhdet hihoiksi taitettuina. Jos ei toimi, palautan ne alkuperäiseen käyttöön pöydän peitteeksi... Kokeilen ainakin.

Voisi tulla kiva hame myös silleen, että yhdistelisi kirpparilta hankittuja erilaisia valkoisia pitsiliinoja hameeksi, helma vähän epätasainen ja alle vuori. Teen parhaillaan samalla tekniikalla isoa pitsipöytäliinaa - haluan antaa arvon jonkun tekemälle työlle ja ottaa käyttöön lukuisat pienet käsinvirkatut pitsiliinat, joita olen keräillyt jo muutaman vuoden. Itse en saisi vastaavia ikinä aikaan. Pinnasta tulee todella mielenkiintoinen ja kaunis, kun siinä on monta erilaista liinaa.

Minna kirjoitti...

No siis todellakin kumpparit. Loistava idea! Tää on just mun heikkous: mulla on kauheesti kivoja vaatteita, mutten osaa keksiä kivoja yhdistelmiä.
Mulla on kanssa aivan älytön pitsibuumi päällä! Shortsit on jo valmiit. Laitan kuvia kunhan löytyy aikaa kuvaamiseen.
Loistava idis toi jakku!

merikukka kirjoitti...

Minäkin olen jo pitkään suunnitellut virkata pitsihameen. Milloin sitä sais aikaiseksi. Hyvä idea tehdä hameen palasista/ruuduista.

M kirjoitti...

Käykääpäs täällä, mutta älkää koukuttuko:

www.garnstudio.com

Ihania ohjeita, herkullisia lankoja ja verkkokauppa mistä tilata...

Tällä hetkellä ihastuttaa ajatus tämän tekemisestä loppukesäksi jossain herkkuvärissä:

http://garnstudio.com/lang/fi/visoppskrift.php?d_nr=132&d_id=2&lang=fi