maanantai 5. joulukuuta 2011

Pesukonevärjäys osa 2

Innostuin pesukonevärjäyksestä hurjasti kokeiltuani sitä ensin lakanoille ja pyyhkeille.
Tällä kertaa laitoin värjäytymään karkkiväriset kesävaatteet. Harmi ettei mulla ole ennen ja jälkeen kuvia, mutta vaatteiden värit ennen värjäämistä olivat korallinpunainen, sitruunaperhosen keltainen, vaalea taivaan sininen, kirkas turkoosi, sekä Leonin vauvan sininen:
Värejä jäätelötiskistä.

Laitoin pesukoneeseen suolan ja mustan väriaineen lisäksi vähintään tuplamäärän pyykkiä suositukseen nähden. Tarkoituksena oli väripestä ällölällyt värit harmaan sävyisiksi.
Olen lopputulokseen vähintäänkin tyytyväinen.

Tuloksena oli täydellisesti toisiinsa rimmaava puvusto armeija harmaata, asfaltin harmaata, grafiittia, mustikan sinistä, tummaa denimiä, munakoisoa, viikunan mustaa...Kuvan pitsimekkoa ja laukkua en ole värjännyt koneessa. Halusin vaan ottaa ne kuvaan koska kitti sopii täydellisesti näiden tummien sävyjen kaveriksi.
Vintage pitsimekko on kirpputorilta ja maksoin siitä 0,50euroa.
Aika lystikästä, eikö!

Leonin babyblue haalarista tuli tyylikäs petrooli,
joka rimmaa maman savuisan mekon kanssa.

Tämä mekko oli aiemmin korallinpunainen/persikka.
Huivi oli vaalea taivaan sininen.

Kiepsautin päähän nahkremmikorun. (2OR+byYat)
Hei iskä, nyt me ollaan valmiita lähtemään aamiaiselle johonkin ja kauppareissulle!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

Hauskan näköistä jälkeä olet saanut värjäämällä, ihania värejä! Oletko laittanut kaikki nuo värjäämäsi vaatteet samalla kertaa pyykkäriin vai värjännyt pienemmissä erissä?

Täytyisi kyllä ehdottomasti joskus kokeilla!
Anna

Minna kirjoitti...

Kaikki nämä vaatteet olivat samassa koneessa ja lisäksi ainakin puolet lisää jotka ei ole näissä kuvissa. Kone oli lähes täynnä vaatteita. Vaatteet kastellaan ennen koneeseen laittamista. Koska väri ei värjää vaatteita umpeen, vaikuttaa vaatteen oma sävy lopputulokseen. Oon niin onnellinen tästä projektista. Sain seitsemällä eurolla ihan tosi monta uutta lempivaatetta! Suosittelen!