tiistai 25. lokakuuta 2011

Pinnan alla

(Kuvaa klikkaamalla pääsee kuvien katselutilaan.)

Olen suunnitellut uuden kaulakorusarjan.
Olen aiemmin, vuosia sitten kirjoittanut tänne blogiin enemmänkin korun suunnittelusta ja synnystä. Lyhyesti vain totean että korun suunnittelu vaatii minulla sytykkeen, joka voi olla monikin asia: musiikki, elokuva, kangas, kuva, tunnelma tai vaikka henkilö.

Tällä kertaa nämä kuvat toimivat korusarjan synnyn sytykkeenä erityisesti värimaailmaa hakiessani. Vahvasti suunnittelussa oli mukana myös erikoiset ja uudet materiaalit.

Tällaisia koruja olen tehnyt:
Minulta kysytään usein mistä materiaaleista teen koruja.


Näihin koruihin olen käyttänyt simpukoita, nappeja, huopapalloja, puupalloja, pitsiä, lasihelmiä, satiininauhaa, leikellyn kesämekon ja nahkatakin, villalevyä, organzaa...


Korusarjan nimi on Pinnan Alla.

Mitä meren pohjasta saattaa aurinkoisena päivänä uimareissulla löytyä? Kolikoita, nappeja, helmiä, simpukoita, lasin palasia..

Toisaalta, mitä korun kantaja kätkee pinnan alle, sydämeensä? Muistoja joihin liittyy kesämekko, nahkatakki, helmiä, kolikoita, pitsiä...?

Kaikki ne aarteet olen punonut kaulanauhaan.

4 kommenttia:

Emppu kirjoitti...

Ihanan herkkää ja kaunista :))

hennan kirjoitti...

Voi tuli ihan ikävä kesää...
Upeita koruja!

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita koruja!
Käyn aina silloin tällöin katsomassa blogissasi, mutta en ole kommentoinut ennen. Nyt kuitenkin haluan sanoa, että kiitos ihanasta blogista, kirjoitat hauskasti, ja juttujesi lukemisesta saa hymyn aina huulille :) Suloinen poika sinulla :) Mutta mihin jutuista on kadonnut pikkukoiruus?? :)

Minna - Carefree Casualness kirjoitti...

Oi miten upeita koruja! Tahtoo, tulee ihan kesä mieleen ja mä oon sellanen surffityttö että tuollaiset sopisi kuin nenä päähän :)