maanantai 21. maaliskuuta 2011

Aarteenmetsästystä


Kävin tänään vauvan kanssa kaupungilla. Sää ulkona oli mitä kamalin, räntää satoi ja sohjoa riitti. Sujautin autolla suoraan parkkihalliin ja kiertelimme vaatekaupat ja lopuksi kävimme ruokaostoksilla, yhden katon alla. Ruokakaupassa tapasimme myös mummun ja papan.

Löysin ihania juttuja Lindexiltä. En yleensä käy Lindexillä, mutta tämä Affordable luxury-mallisto saa minut sinne kyllä uudelleenkin. Mallistoon kuuluu koruja ja vaatteita jotka on suunnitellut Ewa Larsson.


Ewa Larsson kertoo malliston koruista:

Mikä on tyypillistä uusimman Affordable Luxury -malliston koruillesi?
Joulun Affordable Luxury -malliston korut ovat upean tyylikkäitä samalla kun ne ovat helppokäyttöisiä. Kaula- ja rannekoruissa on talvinen tunnelma – kivet ovat tummia ja kiiltäviä, ja metallissa on tyylikäs musta pinta.

Mistä olet löytänyt vaikutteet koruihisi?
Inspiraation olen saanut 1700- ja 1800-lukujen kruununjalokivistä. Minua kiehtoo vanha korujen valmistuksen taito ja uskomaton määrä yksityiskohtia. Englantilaiset kuningattaret ovat olleet suuri inspiraationlähde, etenkin Elisabeth I. Hänen korunsa olivat uskomattoman upeita, ja ne tekivät koko asusta upean.

Miten olet kehittynyt korusuunnittelijana edellisen Affordable Luxury -mallistosi jälkeen?
Tässä mallistossa olen oikonut mutkia mukavalla ja tyylikkäällä tavalla. Affordable Luxury -asusteilla on painopiste designissa. Suurin haaste on ollut löytää kruununjalokivimäinen tyyli ilman että sitä on liian vaikea toteuttaa. Osaan nyt paremmin löytää ylellisiä materiaaliyhdistelmiä, mikä tekee niiden designista mielenkiintoisemman.

Mikä olisi paras tapa käyttää korujasi?
Ihanissa uudenvuodenjuhlissa v-aukkoisen halterneckmekon tai pikkumustan kanssa. Arkena niitä voi käyttää v-aukkoisen kashmirneuleen tai harmaameleeratun t-paidan ja farkkujen kanssa. Korut sopivat parhaiten rauhallisten vaatteiden kanssa, joissa ei ole paljon värikkäitä kuvioita.

1 kommentti:

Bride kirjoitti...

Ooh, siis miten en ole huomannut noita koruja!?!

Eka kertaa muuten täällä, kiva blogi sinulla=)