lauantai 12. helmikuuta 2011

Hiljaista on kuin huopatossutehtaalla... 40+2


Laskettuaikani oli toissapäivänä. Papunen viihtyy hyvin kengurupussissaan, eikä pidä kiirettä tulla tähän maailmaan. Take your time Papunen, ei kiirusta. Aamusta ompein Papuselle tällaiset töppöset villalevystä. Näitä voi käyttää ensikenkinä vaunutellessa.

4 kommenttia:

Mari - Somasti kirjoitti...

Ihan sika ihanat töppöset! Haluan tehdä tuollaiset. Paljastatko kaavoja? :) Tuo alla oleva taso taitaa olla massiivipuutaso.. Mitä pidät käytössä siitä, toimiva?

Minna kirjoitti...

Kaavat löytyvät kirjasta: Onnea vauvalle. http://www.hs.fi/kirjat/artikkeli/Ajatuksia+vauvalahjaksi/HS20080613SI1AM04oh2
Kirjassa on monta muutakin mukavaa pikku puuhaa.
Taso on juu meidän keittiön saarekkeen taso, massiivitammea. Ihan toimiva käytössä. Täytyy vaan muistaa aina kuivata vesipisarat pois eikä tasolle saa jättää laseja tms. märkänä ettei tule renkaita.

Mari - Somasti kirjoitti...

Kiitos Minna! :)

Me mietitään tuota massiivipuutasoa uuteen kotiimme. Tykkäisin niin siitä ja sen tuomasta lämmöstä, kun Ville taas epäilee sen käytännöllisyyttä..

Anonyymi kirjoitti...

Vaikka kukaan ei minulta mitään kysynytkään, vastaan silti :)

Laita ihmeessä massiivipuutasot. Meillä on olleet nelisen vuotta eikä mitään huonoa sanottavaa, päinvastoin. Laitoin Osmocolorin Topoilia niille ja olen sitäkin lisännyt neljän vuoden aikana vain kerran eniten käytettyyn tasoon, vaikka suositus olisi kerran vuoteen. Kestää kosteutta aivan kivasti kun öljyä on pinnassa, toki lätäköt pyyhin pois mutta niin varmaan tekisin muutenkin. Meillä on tiskiallaskin upotettu massiivipuutasoon eikä siitäkään mitään moittimista.

Puussa on sellainen ominaisuus, että sen oma ph on hapan eli siinä ei kasva bakteerit ollenkaan niin helpolla kuin muissa tasoissa - ovat siis kivan näkönsä lisäksi myös hygieeniset, vaikka moni luulee toisin.

Töpsöt on ihanat - Papunen on onnenpoika!

Terkkusin M