perjantai 3. joulukuuta 2010

Joulukortteja

Askartelin tänään joulukortteja.

Sain aika hyvin hyödynnettyä tarvikkeiden jämävarastoa. Täydennykseksi hain vain korttipohjia ja liimautuvaa nauhaa.

Suomalainen joulu -sivulla kerrotaan että tänä vuonna joulupostikortit tulee lähettää 15.12. mennessä. Sivuilla on myös lahjakone joka tekee joululahjaehdotuksia. Itse petyin lahjakoneeseen koska se ehdotti lumilapion ja potkukelkan lisäksi oikestaan vain lahjakortteja eri liikkeisiin.

Olen tullut siihen tulokseen, että itsetehdyt lahjat ovat parhaita. Jos on kovin kiireinen tai paukalo sojottaa keskellä kämmentä, saa parhaimmat lahjat myyjäisistä. Siellä on tarjolla erilaisia aitoja ja itsetehtyjä tuotteita. Ne ovat usein kohtuuhintaisia ja laadukkaita. On kivaa kierrellä pikkuisia käsityöliikkeitä ja myyjäisiä tekemällä mitä hienompia löytöjä. Välillä voi nautiskella maistuvat kahvit kahvilassa.

Minun mielestäni kamalinta on mennä markettiin, jossa ihmiset törmäilevät kärryineen ja loisevalot raiskaavat kaiken elollisen elämän. Toppatakki päällä hikoillaan ja kahmitaan kirkasväristä muoviräppänää kärriin kaksin käsin.


Tykkään myös itse paketoida lahjat kauniisti. Usein olen käyttänyt ruskeaa postipaperia ja kauniita nauhoja. Yhtenä vuonna käärin lahjat Milanosta hotelliaamiaiselta mukaan nappaamaani sanomalehteen. Nauhat koristelin sineteillä.

En menisi markettien lahjapakkauspalveluun jonottamaan punaista tonttupaperia ja kullanväristä nauhaa.

Ei kommentteja: