lauantai 3. huhtikuuta 2010

Riipuksia valokuvista

Tässä kuvia uusimmasta koruideastani. Halusin yhdistää kaksi minulle rakasta asiaa, valokuvauksen ja korut.


Korut on myytävänä nettiputiikissani:
http://www.minnadesign.fi/tuotteet.html?id=29/

5 kommenttia:

//visuaalisestivaativa// kirjoitti...

Tykkään erittäin paljon, kuvat etenkin ovat vahvoja ja toimivat, luovat uutta tasoa koruihin. Tekstejä ehkä hioisin vielä typografian osalta. Nyt jäävät aavistuksen erittäin vahvat ja hienot kuvat "joka koneelta löytyvän hassunhauskan" fontin varjoon. Loppuun asti vielä tuokin puoli niin oi että hivelee graafikonkin silmää erittäin paljon. Nyt jää vain sen harmittavan hitusen vajaaksi täydellisyydestä.

Peikkonen kirjoitti...

Kauniita, mun lemppari varmaan räsymatto, piristää näin harmaana päivänä. Omaa ilmettä näissä, ei sitä samaa kuin joka toisella Etsyssä.

Minna kirjoitti...

Moikka vv ja peikkonen ja muutkin kaikki!
Totta toi että fontti vois varmaan olla joku muukin. Otetaan huomioon seuraavassa aallossa. Nyt halusin kokeilla ideaa. Minulle sisustussuunnittelijana fonteilla ei ole sellaista merkityssisältöä kuin graafikoille varmasti. Minulle ne ovat vain fontteja. Ymmärrän kyllä mitä tarkoitat. :)
Yritin kommentoida pitkät lorut Kottaraisen blogiin, mutta en saanut sitä julkaistua.. Kamalasti vauvaonnea sinulle! Kyselin myös kokemuksiasi Wanhan joulumyyjäisistä. Juryhän on juurikin nyt. Laita vaikkapa meiliin mulle kokemuksiasi.

Jenny kirjoitti...

Erityisen ihana on tuo, missä lakana on ripustettu pyykkipojilla narulle. Se huokuu kesäistä onnea, ja sen ripustaisi mielellään kaulansa ympärille. Tuli tässä semmoinen miete ja idea, että mahtaisiko noita kuvasia voida tehdä sopivassa koossa ranneketju-charmseiksi? Ne ovat nyt hirveän kovassa huudossa, mutten itse ole löytänyt mieleistäni mallia. Näissä sun jutuissa on sopivaa graafisuutta ja valokuvat ois varmasti erikoisuus. Kokonainen kuvasarja ranteen ympärillä monikerroksisessa nyörivyyhdissä olisi super. (Puuhailen koruja itsekin, joskin blogissani olen käsitellyt lähinnä sisustusta. Koruni ovat vain omaan käyttööni, eikä niissä ole kuvia.)

Minna kirjoitti...

Toi on kiva idea Jenny! Nämä palikat ovat tosin 2,5cm/2,5cm kokoisia, eli saattavat olla himppusen isoja ranteeseen, mutta...
mulla on ollut mielessä sellainen äitikoru, johon tulisi lasten kuvia ja noi kiinnikkeet (bail) tulisi molemmille puolille kuvaa. Näin kuvat voisi linkittää lenkeillä toisiinsa...