keskiviikko 30. syyskuuta 2009

Kaunis-salaatti-päivä

Päässä soi Anna Puun Kaunis päivä. Tämä on tuttu biisi Atrian salaattimainoksesta, jossa rouva syö salaattia ja unelmoi seikkailusta itseään nuoremman pojan kanssa. Mainos on ainoa maailmassa josta pidän. Tunnelma on hykerryttävä. Mielestäni hyvä harrastus on ennenkaikkea salaatin syöminen mutta myös villi unelmointi. Hulluimmillakin haaveilla on vaan eriskummallinn tapa toteutua. Ole siis varovainen! Ihania salaisia hykerryshetkiä kaikille.

http://www.youtube.com/watch?v=Epp14KQSL2Q&feature=fvw

3 kommenttia:

Pirita kirjoitti...

Niimpä, minä pidän siitä mainoksesta myös. Aika rohkea veto, toisinpäin mainoksia on kyllä mutta taitaa olla ensimmäinen näkemäni jossa vanhempi nainen haaveilee nuoresta miehestä:)
Ihania kuvia tuosta Loft asunnosta, pidän kovasti pelkisteytystä ja selkeästä tyylistäsi!

Anonyymi kirjoitti...

"Sun täytyy varoo mitä sä haluut, koska sä saat sen" -Andy McCoy eräässä radiohaastattelussa.

Tuossa hommassa on kyllä vinha perä. Toi Anna Puu on persoonana jännä juttu, mä oon jotenkin assosioinut Annan sinuun. Olemuksessa jotain samaa luonnonlasta. Positiivisessa merkityksessä. :)

Mark,
kauniin salaatin metsästäjä

Minna kirjoitti...

moikka pirita ja mark ja tyypit.
täytyy myöntää, että sisälläni asuu pieni Andy McCoy, sillä tämä oikeasti toimii. olen testannut sen monella eri tavalla. mm. niin että ajattelen, etten usko koko potaskaan ja sitten "tilaan" jotakin tai että vain vähän toivon jotakin. aina tulee, kaikki, mitä vaan. olkaa siis oikeasti varovaisia. sitä saa mitä tilaa...
(anna puu rulettaa.)